Canet veu sortir el sol amb el Canet Rock

El passat dissabte 4 de juliol va tenir lloc el Canet Rock 2015 celebrant els 40 anys del festival. Canet es va omplir de gom a gom.A les 14:00h es van obrir les portes del recinte. Evidentment, no tothom hi va anar en cotxe, ja que Renfe havia preparat trens especials pel festival i gran part del públic els va utilitzar.

Gemma Recorder (organitzadora del Canet Rock) descriu l’entrada del públic com a “esglaonada”i marcada per la popularitat dels grups que anava de menys a més.Es calcula que més de 20.000 persones van entrar al recinte.
L’organització no volia tornar a fer el mateix que l’any anterior, per això ens van sorprendre amb l’aparició del conegut Josep Maria Mainat, i fets tant monumentals com La Banda Impossible o l’actuació dels comediants. Si que han repetit grups com Els Amics de les Arts amb un concert especial anomenat “Els Hits de les Arts” on el públic podia escollir el repertori i el grup Txarango que va tornar a veure sortir el sol una vegada més.
En comparació amb el Canet Rock 2014 s’ha millorat el servei de bar, la quantitat de lavabos, i el senyal de telefonia mòbil.També s’han lligat totes les actuacions amb dj’s i diversos elements que entretenien al públic i mantenien el ritme del festival amb un retràs de només 40 minuts.
L’any passat el festival va renéixer i va crear un gran impacte.Aquest fet va provocar que la venda d’entrades fos més alta al moment en que van sortir a la venda.Però a l’edició 2015 la venda ha estat tranquil·la tot i que l’última setmana ha augmentat inclús a les taquilles de l’entrada.
El públic d’enguany ha estat més jove i no s’ha mantingut tant el “supervivent” del Canet Rock de fa quaranta anys. No hi ha hagut cap incidència important i l’organització afirma que tenen un bon públic.

Les conclusions d’aquesta edició encara s’han de treure però l’equip “petit i romàntic” de Recorder segueix amb la mateixa il·lusió del primer dia i esperant aquestes dades finals que donaran les pistes per un Canet Rock 2016.

Informa:Nil Marbà

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s