Valentí Sanjuan: Youtuber amb valor afegit

El món de YouTube està cada vegada més present dins de la vida de les persones, sobretot dins la dels joves. Alguns ‘Youtubers’ -persona que es dedica a penjar vídeos a internet- ens transmeten alguna cosa més que un contingut audiovisual. N’hi ha que ens aporten consells, maneres de pensar i altres exemples de vida.

Valentí Sanjuan, un periodista amb milers de seguidors al seu canal de YouTube -que es descriu a Twitter com a: Ironman, Ultraman y Batman- és un clar exemple de superació personal.

Fa cinc anys va tenir un daltabaix d’aquells que només es superen sent una persona forta i fent un gir de 360 graus a la teva vida. I com acostuma a passar, ell va decidir provar una cosa nova i preparar-se en menys de 3 mesos per fer el seu primer Ironman (triatló).

Com sempre es diu: “una cosa et porta a l’altre” i en el seu cas aquest triatló el va portat a fer carreres a escala mundial amb un nivell cada vegada més alt com l’Ultraman, el “Camino de Santiago” i un altre Ironman acompanyat de la seva germana, també youtuber, que va decidir que ella també en faria un quan va veure el seu germà arribar a la meta.

Valentí i Mercè Sanjuan acabant el triatló

Tot això combinant-ho amb la seva productora de ‘branded content’ Gordon Seen i compartint cada experiència amb els milers de seguidors que esperen veure un petit resum els dies de carrera i un vídeo final al seu canal principal.

Els dies que no són tant moguts els aprofita per penjar un tipus de contingut que no té per què estar relacionat amb l’esport al seu canal secundari.

La seva història és digne d’un llibre i pel que sembla ell també ho pensa perquè n’ha escrit dos. El primer “El Camino de Sanjuan” on explica la seva experiència quan la seva mare va morir de càncer i ell va decidir fer 1.500 kilòmetres per dir-li adéu. I el segon “Lo Que Te Hace Grande” on fa un recull de les 50 coses que ha aprés corrent per tot el món. Tots dos recomanables no només per les persones que vulguin fer-se ‘runners’ sinó que per a qualsevol.

Aquest tipus d’experiències ens ajuden a valorar el que tenim i a plantejar-nos una sèrie de qüestions a nosaltres mateixos.

Si el que vols és descobrir ara mateix la vida d’aquest conegut youtuber pots començar fent una ullada als seus vídeos. Estic convençut que n’hi haurà algun que et transmetrà alguna cosa. Qui sap si et tornes un seguidor de Valentí Sanjuan.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s