El backstage del cinema a “Una altra pel·lícula”

Julio Manrique ens transporta a l’any 1980 a la part més alta d’una productora cinematogràfica amb la seva última obra: “Una altra pel·lícula” que es pot anar a veure fins al 29 de novembre al Teatre Borràs de Barcelona.

Tot comença quan el productor (David Selvas) rep la visita d’un dels seus millors amics (Julio Manrique). Aquest li fa saber que tenen quasi confirmada una de les grans estrelles del moment per a una nova pel·lícula. Només fa falta l’aprovació del director per poder firmar el contracte.

L’emoció del nou projecte i la imaginació de la quantitat de diners que poden arribar a generar els fa entrar en un estat d’èxtasi i “subidón“. A partir d’aquest punt comencem a veure la manera que tenen de pendre decisions amb les produccions d’aquest nivell. Una visió de la indústria del cinema inhumana però que fa qüestionar-nos si realment s’allunya tant de la realitat.

De sobte, la visió del productor es veurà afectada per l’opinió d’una secretaria provisional (Mireia Aixalà) que li fa veure el punt de vista de consumidora de cinema sense entendre’l com una màquina de fer diners.

Una comèdia que és per a tots els públics però que no agrada a tothom.És un estil molt americà amb peces musicals i audiovisuals entremig que afluixen la intensa velocitat de la trama.Ens farà reflexionar i ,potser arribar a descobrir, el perquè de la creació de les anomenades pel·lícules comercials.

3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s