Crítica de “Steve Jobs” la nova pel·lícula d’Universal Pictures

Universal Pictures estrena aquest 1 de gener la pel·lícula dirigia per Danny Boyle sobre el cofundador i president executiu d’una de les marques més importants del segle XX i XXI, Apple.

Durant dues hores podem fer un recorregut per la seva trajectòria gràcies als esdeveniments dels moments previs de les seves conegudes ‘keynotes‘ (presentacions dels productes) marcades per l’exigència per arribar a la perfecció i la capacitat de diferenciar-se de la competència que tenia Steve Jobs (Michael Fassbender). Descobrim el llarg recorregut que hi ha abans d’arribar a comercialitzar el producte.

Tot i que no és la primera pel·lícula que es fa sobre el creador de la marca de la poma, en aquesta hi trobem un humor intel·ligent que ens ajuda a fer-nos una idea del tipus de persona que podia ser el protagonista i de la seva vida més personal.

Un home exigent, que semblava viure en un altre planeta però que a la vegada sabia com crear una química entre un producte tecnològic i els seus compradors que va acabar revolucionant el sector. Amb un gran enginy per resoldre situacions d’empresa i familiars. L’exemple més clar és la seva ex dona i la seva filla (Lisa) ,de la que dubtem si ell n’és el pare, que es converteixen en un dels pilars fonamentals del film.

Un camí envoltat d’enveja i de persones que intenten aprofitar-se de l’esforç del protagonista tot i que en un principi li havien dit que allò que feia no aconseguiria triomfar. D’aquí surt una de les frases dites per Jobs que resumeix la pel·lícula:

No deixis que el soroll de les opinions dels altres ofegui la teva veu interior

Cal destacar la magnífica actuació de tots els actors, des del protagonista, que sap adaptar-se molt bé al paper de l’home que no vol escoltar a ningú, fins a Kate Winslet, Seth Rogen Jeff Daniels.

Més informació: www.stevejobs-lapelicula.es3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s