Animals de Companyia: la comèdia més animal

Com explicar a una companya que acaba de sortir de l’hospital,després d’intentar suïcidar-se, que el seu marit l’ha deixat i ha marxat a Austràlia?
Aquesta és la situació que ens planteja l’obra “Animals de Companyia” d’Estel Solé que pots anar a veure fins al 7 de febrer al Club Capitol.

Els companys de la noia decideixen fer un sopar sorpresa per la seva tornada a casa. El que no saben fins l’últim moment és que un d’ells s’ha estat fent passar pel seu marit i que el real ja havia desaparegut del mapa des de feia setmanes.

Segurament, aquest era el problema que els faltava a tots per acabar de perdre els papers. Cadascú afectat per problemes de la vida quotidiana: amor, feina, diners… Els espera un dels sopars més tensos de les seves vides que,tot i haver-hi un intent de planificació de les possibles preguntes i respostes, resulta impossible amagar la veritat i només aconsegueixen fer la bola cada vegada més gran.

“Animals de Companyia” et fa sortir content del teatre i amb bon sabor de boca, una obra fresca, amb una durada òptima i que no es fa pesada.

Amb cares conegudes i amb papers que semblen haver estat fets a mida per a cada actor. Tots genials, però cal destacar la simpatia de Mercè Martínez, el descontrol d’Eduard Buch, i la força sobre l’escenari de Miriam Tortosa.

Sense cap mena de dubte, una de les millors comèdies que pots anar a veure a Barcelona.

5

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s