Per què: “Els Homes són de Mart i les Dones de Venus”?

Fins al 28 de febrer, Jordi Díaz ens explica per què els homes són de Mart i les dones són de Venus en una classe magistral al Club Capitol de Barcelona.

Tot comença com una conferència on el protagonista ens narra la seva experiència amb el best-seller Els homes són de Mart i les dones de Venus“, aquell llibre que, segons ell, les parelles sempre tenen a la tauleta de nit però que mai llegeixen.

En pocs minuts ens veiem envoltats per situacions que resulten quotidianes per a les parelles i, fins i tot, observem com el públic és capaç d’acabar algunes de les frases comunes que planteja el protagonista durant el monòleg de 90 minuts.

Una posada en escena separada pels dos sexes. Per una banda una pissarra amb les característiques dels homes i per l’altra les de les dones. Un Díaz impressionant i segur sobre l’escenari, ens fa veure d’una altra manera les situacions en què es troben les parelles un dia de cada dia. I sobretot, el perquè de les reaccions de cadascú.

Un show instructiu, divertit però amb poc factor sorpresa i amb abundància de tòpics que hem sentit milers de vegades. Tot i així, és una bona opció si tens ganes de riure una estona o per anar-hi amb parella i millorar la vostra relació.

3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s