Panorama des del pont: l’enrenou sota el silenci

El teatre Romea ens porta, fins al 10 d’abril, Panorama des del Pont. Una història situada a Nova York el 1955, escrita per Arthur Miller i dirigida per Georges Lavaudant.

Dos cosins italians arriben a la casa de la ciutat amb més població del continent americà en una època caracteritzada per una gran oferta de feina, però un control molt estricte dels immigrants que accedeixen a la zona.

Eddie Carbone (Eduard Fernández) decideix acollir-los a casa seva amb l’objectiu de què treballin al port i, d’aquesta manera, puguin aconseguir suficients estalvis per ajudar a les seves famílies econòmicament.

El punt de vista d’Eddie, que en un inici havia cedit a tenir-los dins de casa, canvia ràpidament en veure que en Rodolfo, un dels cosins, comença a sortir amb la seva neboda.

Un desenvolupament on augmenten, cada vegada més, els prejudicis del protagonista portant-lo a una sobreprotecció de la seva filla. Tot aquest enrenou sota el silenci que han de mantenir perquè els immigrants no siguin descoberts. Però sempre sota les advertències que un advocat (Jordi Martínez) fa al protagonista.

Amb una posada en escena senzilla però versàtil, Panorama des del Pont esdevé una història que connecta ràpidament amb el públic mantenint-lo tens durant les dues hores d’espectacle.

4

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s