Guapos, lletjos i normals a: “Pretty”

Un petit comentari en una conversa que va tenir l’Edu amb un company resulta ser la gota que fa vessar el got i acaba convertint-se en el motiu d’una discussió que està a punt d’acabar amb la relació que té amb la Meritxell.
Aquesta seria la situació inicial de “Pretty“, l’obra que intenta trencar amb els tòpics “lleig” i “guapo” convertint tot allò que no ressalta en normal.

A Toni, tot li va bé. Està sortint amb una de les noies de l’empresa que agrada a tothom i, mentrestant, aprofita per lligar amb una altra més jove que treballa en un altre departament.

Les dues relacions són els dos pols de l’obra. Una parella en hores baixes i l’altra en el moment més passional. Els dos homes es defensen l’un a l’altre però davant les dones han de ser el marit protector.

L’Eduard perd els papers per intentar arreglar les coses però la Meritxell es tanca en banda, fins i tot arriba a necessitar l’ajuda del públic per fer-li veure que tot allò s’ha acabat.

L’amor no s’aguanta sol. L’amistat també és un recurs útil per mantenir-lo. A “Pretty” veurem com en Toni utilitza aquesta eina en la seva relació amb la Carla.

Fins al 5 de Juny, La Villarroel està disposada a fer-te riure amb un repartiment de luxe: Sara Espígul, Pau Roca, Joan Carreras i Mariona Ribas.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s