El sopar més embogit a “Nuestras Mujeres”

Que un amic arribi tard a un sopar ens pot semblar un fet normal, insignificant. Però perd la seva normalitat quan aquest arriba explicant-te que ha matat a la seva dona després d’una discussió.Així comença “Nuestras Mujeres“, una obra que ens porta, amb humor, una història plena de problemes a resoldre.

A l’amic assassí tot li sembla fàcil, els demana en primer moment que l’encobreixin. El que no s’esperen és el molt que els canviarà la vida aquesta situació. Sense voler-ho aniran fent-se preguntes sobre la seva relació, un fet com aquest podria arribar a produir-se amb la seva parella?

Què és millor, encobrir a l’amic o explicar la veritat i acabar ràpidament amb el cas?

Aquest debat ens acompanyarà durant els 90 minuts d’espectacle. Una interpretació enèrgica de Gabino Diego, Antonio Garrido i Antonio Hortelano.

Encara que és una història embogida, l’obra pot arribar a fer-se avorrida a causa de la falta d’esdeveniments interessants que s’intenta dissimular amb les bromes fàcils, preparades per fer riure a qualsevol.

Fins al 22 de maig al Teatre Condal. Forma part de la interessant proposta del festival “Yo Voy al Teatro” que fa més accessible el teatre a persones amb discapacitat visual i auditiva.

2

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s