A punt pel Sónar amb més accent social

El dia 16 de juny arranca el Sónar amb més reflexions crítiques sobre la societat actual. Ahir es va presentar a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm el festival que transformarà la ciutat en el centre de la música, la creativitat i la tecnologia.
DSC_1797
Quim Torrent, Jaume Collboni i Enric Palau a la presentació del festival

Serà la vint-i-tresena edició del Sónar amb 8 escenaris pels quals s’hi presentaran un total de 130 actuacions. Els més esperats:  Jean-Michel JarreAnohniJames Blake i Flume entre d’altres.

El Sónar+D celebra el seu quart any del Congrés Internacional de Cultura Digital i Tecnologies Creatives reunint a més de 4.000 professionals de 50 països. A la presentació s’ha anunciat que enguany es potenciarà el networking.

El Congrés, obrirà debats amb Spotify i la BBC. Adam Clarke, membre de la comunitat d’usuaris de Minecraft explicarà el potencial dels videojocs i els canvis positius que aquests poden aportar també com a eina educativa.

La 23a edició tindrà un petit canvi en l’horari, el Sónar de Dia obrirà les seves portes a les 13:00h, una hora més tard de l’habitual, i les tancarà a les 23:00h el de nit serà de 21:00h a 07:00h.

L’escenari SonarCar aposta per un nou format en el que Laurent Garnier y Four Tet presentaran dues sessions de 7 hores amb so circular.

Els assistents tenen la possibilitat d’utilitzar la polsera Cashless que permet pagar tot allò que es consumeixi dins del festival.

Per aquells que no tinguin l’oportunitat d’assistir al festival, podran veure a través de live stream més de 35 actuacions en vídeos i escoltar-ne 50 al portal sonar.es, el Sónar+D també oferirà les principals conferències a: sonarplusd.com

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s