Un ex-president 100% sincer a “Confessió d’un ex-president”

Queco Novell puja a l’escenari del Club Capitol de Barcelona com a ex-president d’un país que està esperant la seva gran confessió.

Sota la direcció de Xavier Ricart i el text de l’italià Davide Carnevali, veiem a un Novell que ha aconseguit treure’s de sobre tots aquells personatges que estem acostumats a veure imitant a la televisió. Ara el protagonista és anònim, posar-li nom és una tasca de cadascú.

Una xerrada 100% sincera de 90 minuts on explica tot allò que no havia pogut o volgut dir durant el seu mandat. Sense parar de recordar que si ha arribat on és ha estat gràcies als vots dels ciutadans.

Ell es presenta com a corrupte i arriba a acceptar que no tenia previst complir amb tot allò que havia promès.

Tot i l’humor que envolta l’espectacle i els petits gags, és inevitable fer paral·lelismes amb situacions reals que tots hem sentit milers de vegades.

El mateix autor del text, explica que no va escriure el guió pensant en la situació espanyola sinó que, el seu objectiu era reflectir l’escenari que observava en el seu país natal, Itàlia. Un exemple clar de què el teatre no sempre s’allunya tant de la realitat.

Recomano l’espectacle per aquells que tinguin ganes de reflexionar sobre el panorama polític amb tocs d’humor que ho fan més amè.

Com a fet excepcional, ahir es va organitzar un col·loqui tot just en acabar en el que hi va participar el mateix Queco Novell, la presentadora Mònica Terribas, David Fernàndez, el director Xavier Ricard i l’autor del text Davide Carnevali.

 

Juntament amb el públic, els cinc van anar analitzant diferents aspectes de l’obra intentant no fer gaires comparacions amb casos reals dins del nostre país.

Aquesta producció de La Brutal amb la col·laboració de Minoria Absoluta estarà al Club Capitol fins al 31 de juliol.

Escrit per: Nil Marbà

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s