L’actualitat torna a la teva ràdio local, arriba la tercera temporada de La Novetat

El proper 9 de setembre l’equip de La Novetat torna a la teva ràdio local, Nil Marbà torna a capitanejar l’equip que es consolida com una de les apostes segures d’entreteniment i actualitat per als joves, aportant tota l’actualitat musical, cinematogràfica, televisiva i teatral.

Un total d’onze emissores locals (sense les que falten per confirmar) emetran el programa pels diferents territoris de Catalunya durant diversos dies de la setmana.

Una tercera temporada que, com cada any, arriba amb alguns canvis. Amb el mateix format que en les dues edicions anteriors, el programa renovarà algunes seccions i també en presentarà de noves.

Anna Sànchez, Paula Serrano, Pol Garcia i Marc Clapés segueixen com a col·laboradors habituals del programa. També hi haurà col·laboradors espontanis, per exemple, durant el festival d’Eurovisió amb Roger Argemí que també s’afegeix a l’equip amb una secció setmanal de covers musicals, també hi hauran connexions als festivals de cinema de Sitges o San Sebastià amb Ruben Dario o Deva Hernández de la Revista YOUNG.

Una de les novetats d’aquesta temporada arriba de la mà del portal Barcelona Secreta, amb més de 200.000 seguidors a Facebook, que ens farà les millors propostes per gaudir de la gran ciutat.

Cada setmana Marc Clapés presentarà les informacions musicals més rellevants del portal Per No Dir Res. La Revista Young per la seva part es converteix en el seu promotor apostant durament en la promoció d’aquest espai i crearà una subweb dins de la revista on els fans podran trobar els podcasts i galeries del programa. En comparació amb l’any passat, el programa reforçarà la seva presència en esdeveniments importants relacionats amb les temàtiques de La Novetat.

Personatges importants del món  de la música, el cinema, la televisió i el teatre passaran per l’entrevista de la setmana, un dels factors clau del programa.

A partir del 9 de setembre el bon rotllo i les novetats arriben a la teva ràdio local i ganes no en falten.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s